Oči vás prezradia: TÝCHTO 7 vecí napovie či ste úprimní alebo klamete
Oči sú oknom do duše. Naučiť sa čítať v nich sa nám teraz, keď máme polovicu tváre zakrytú rúškom, naozaj zíde.
Oči sú oknom do duše. Naučiť sa čítať v nich sa nám teraz, keď máme polovicu tváre zakrytú rúškom, naozaj zíde.
Sociálne siete zmenili svet. Na krajší, lepší, alebo aspoň na taký, aký by sme ho chceli mať. Jediným problémom je, že je často preplnený fejkom. Nikde neplatí viac, že sa neoplatí veriť ani tomu, čo vidíte, ako na sociálnych sieťach.
Čína sa po roznesení epidémie koronavírusu a množstve klamstiev snaží napraviť svoju reputáciu neskutočne zvláštnym spôsobom. Jej pokus o humanitárnu pomoc v čase, keď Európa padá pre koronavírus na kolená, sa ukázal ako ďalší nemiestny podraz.
Nie, slušní chlapi svojim ženám nezahýbajú, ale čo ak predsa? Pýtali sme sa ich, či by sa k nevere priznali alebo radšej držali bobríka mlčanlivosti. A budete sa čudovať rovnako ako my.
Katarína Knechtová pred pár dňami oklamala mnohých fanúšikov a dokonca aj známe osobnosti. Pochválila sa fotkou s vypuklým bruchom a všetkých nechala, aby jej gratulovali.
Nová štúdia preukázala, že malé deti toho vedia oveľa viac, než sme si doteraz mysleli.
Od začiatku roka uskutočnili potravinoví inšpektori takmer 48-tisíc kontrol. Okrem veľkého počtu nedostatkov, medzi ktorými dominovala najmä zlá hygiena, zistili aj jeden etický problém, ktorého sa obchodníci dopúšťajú. Jeden z najväčších reťazcov na Slovensku podľa inšpektorov zavádza a klame ľudí.
Kika (32) z Farmy sa na začiatku reality šou všetkým chválila, že kedysi pôsobila v Amerike, kde fotila sexi snímky. Jej bývalý švajčiarsky priateľ sa opäť ozval a povedal zas svoju verziu.
Môj priateľ mal pestrú minulosť, vedela som o tom, aj keď bez podrobností. Tvrdil, že je to za ním. Nedávno vyšlo najavo, že má dieťa.
Nepatrím už medzi mladé ženy, som 25 rokov vydatá. Len raz som bola neverná, s láskou môjho života...
Malá nevinná lož tu i tam sa ešte dá zniesť, len pozor, aby vám nezačal klamať vo veľkom.
Že vám toto slovíčko nič nehovorí? Áno, do povedomia verejnosti sa dostalo len nedávno podľa vzoru známejšieho súrodenca „catfishing“.
Ľudia narodení v týchto znameniach dosahujú svoje ciele svojským spôsobom. Radšej sa pred nimi majte na pozore.
To, čo malo navždy zostať pod rúškom tajomstva, je odhalené! Vieme, ako sa nakrúcala upútavka na Česko Slovensko má talent s DIANOU MÓROVOU (49). Je skutočne takou výbornou akrobatkou alebo je to všetko len očný klam?
Hoci som vedela do čoho idem a stala som sa milenkou ženatého muža, časom mi začalo vadiť, že som tou druhou.
Najbohatší muž planéty chce vrátiť Američanom slobodu. Namiesto toho však môže posilniť chaos
Šéf Bieleho domu už rozoslal listy vládam krajín, voči ktorým USA uplatnia sadzby
Zmiernil sa rast nákladov na bývanie a energie
Modelu sa navyše podarilo výberom lacnejších testov a zákrokov výrazne skresať náklady