MOL so Slovnaftom predávajú milióny káv a hotdogov. Ich gastrokoncept má už tisíc prevádzok
V regióne strednej Európy otvorili už tísicu kaviareň Fresh Corner v rámci siete čerpacích staníc maďarskej skupiny MOL. Na Slovensku ich je 233
V regióne strednej Európy otvorili už tísicu kaviareň Fresh Corner v rámci siete čerpacích staníc maďarskej skupiny MOL. Na Slovensku ich je 233
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu a gastronómie
Francúzske Provensálsko vonia po celom Slovensku. Niekoľko ostrovov plných vôní, farieb a motýľov ponúka samozber aj pre verejnosť
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu, gastronómie a cestovného ruchu
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Bistro, ktoré vzniklo v roku 2013 a tesne pred pandémiou zmenilo majiteľov, skončilo začiatkom júla. TREND prináša jeho príbeh
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu, gastronómie a cestovného ruchu
Nové sprísnenia vstupu do krajiny podľa iniciatívy StáleMámeChuť negatívne zasiahnu turistický ruch aj gastrosektor
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu a gastronómie
Kuchári, čašníci a barmani majú otvorené dvere v takmer každej prevádzke.Veľmi sa však nehrnú. Gastro sa im už nespája so stabilitou
V digitálnej dobe výšku sprepitného nevidno, takže zrejme poklesne, tvrdí profesor behaviorálnej ekonómie Maroš Servátka.
Základnou podmienkou je pokles tržieb o 40 percent v porovnaní s rovnakým obdobím roku 2019
DPH na Slovensku pre gastro je niekoľkonásobne vyššia oproti okolitým krajinám
Žltý kov má namierené k druhému týždňovému poklesu po sebe
Vojenské výdavky podporujú ekonomiku EÚ, ničia hospodárstvo Ruska
Donald Trump reaguje na kanadskú daň z digitálnych služieb, ktorú považuje za priamy útok na USA
Celkový rast produkcie od začiatku roka môže dosiahnuť 1,78 milióna barelov denne