
Bez fráz #5: Majitelia PHOčkárne chystajú expanziu
Myslím si, že horšie, než bolo v poslednom roku, už nebude, verí podnikateľka, ktorá je spoluvlastníčkou siete bistier PHOčkáreň v slovenských nákupných centrách.
Myslím si, že horšie, než bolo v poslednom roku, už nebude, verí podnikateľka, ktorá je spoluvlastníčkou siete bistier PHOčkáreň v slovenských nákupných centrách.
Zmrzlinári zažívajú zvláštnu sezónu. Málo turistov, nezdravé konkurenčné prostredie a rastúce náklady na suroviny a to už druhý rok po sebe
Gastropodnik, ktorý otvoril v priestoroch po známom vegánskom Made With Laf, zatiaľ prežil všetky otrasy pandémie. Pred mesiacom ohlásili investíciu, kúpil legendárne bistro U kubistu
Na začiatku vytvorili mobilnú aplikáciu a potom celý reštauračný systém. Výsledkom spojenia moderných technológií a gastronómie je nový koncept holistického bistra v Bratislave
Napriek koronavírusu na Slovensku vznikajú nové gastro prevádzky. Viaceré siete expandujú spolu s rozhodovaním, ktorých zákazníkov vpustia
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu a gastronómie
Sieť zážitkovej gastronómie Mondieu nechce prešlapovať na mieste, preto plánuje expandovať
Zaočkovaní ľudia budú na jeseň a v zime tými, ktorí podržia spoločnosť a domácu ekonomiku
Český národný pivovar Budvar rástol počas korona krízy napriek zatvoreným výčapom, zvýšeniu cien a výrazným investíciám
Zisky Hurbanovského pivovaru klesli o dve tretiny. Na najslabší výsledok chce holandský gigant čo najskôr zabudnúť
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu a gastronómie
TREND sa opýtal majiteľov reštaurácií a ubytovacích zariadení, ako sa vysporiadajú s aktuálne prítomnou treťou vlnou. Budú očkovaní v ich podnikoch jedinou alternatívou?
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu a gastronómie
Gastrosektor sa podľa predstaviteľov reštaurácií nachádza v najhoršej situácii od vzniku samostatného Slovenska. Vláda podľa nich opatreniami opäť spôsobila chaos
Barbara Szalaiová podniká v gastre už sedem rokov. Hovorí, že pandémia je v tomto biznise najmenší problém
Nemeckým podnikom sa napriek pomalej ekonomike podarilo dostať medzi najlepších zamestnávateľov v Európe. Vďačia za to určite aj svojmu prístupu
Biely dom verí, že clá rozhýbu rokovania
Ministerstvo zdravotníctva chce nový systém, ktorý zabezpečí dostupnosť liekov
Ekonómovia a finančníci majú k dispozícii záľahu dát o ekonomike, sledovať by však mali aj správanie ľudí