Podal som žiadosť o rozvod, no zmenil som názor. Dá sa to ešte zastaviť?
V októbri tohto roku som podal návrh na rozvod, keďže sme sa s manželkou v tom čase veľmi hádali, mali sme mnohé nezhody a nevidel som iné východisko.
V októbri tohto roku som podal návrh na rozvod, keďže sme sa s manželkou v tom čase veľmi hádali, mali sme mnohé nezhody a nevidel som iné východisko.
Pred trojčlenným senátom Špecializovaného trestného súdu v Pezinku (ŠTS) pokračuje vo štvrtok hlavné pojednávanie s Petrom P., ktorý je obžalovaný z vraždy mestského poslanca a advokáta Mareka Rakovského z júla 2013.
Známy advokát z Hlohovca mal byť hlavou zločineckej skupiny, ktorá robila podvody s prevodmi bytov. Fungovať tak mali 6 rokov!
Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal obžalobu na Špecializovaný trestný súd v Pezinku (ŠTS) na bratislavského obhajcu Dušana Daňového obvineného z pokračovacieho prečinu nepriamej korupcie. TASR o tom informovala hovorkyňa ÚŠP Jana Tökölyová. Obžaloba bola podaná v piatok (22.11.) a skutok sa mal stať v roku 2011.
Úžasnú kariéru má za sebou kocúr Leon. Mal naozaj šťastie! Bezdomovca zamestnala brazílska právnická kancelária!
Pozná ich celé Slovensko! Figurujú v najznámejších kauzách a ich práca sa spája s nejedným mediálne známym menom. Reč je o právnych zástupcoch, medzi ktorých bez pochybností patria Daniel Lipšic, Marek Para, Michal Mandzák, či Roman Kvasnica.
Strašný nález na poľnej ceste. V utorok okolo tretej popoludní našli lesní robotníci za obcou Ratka v okrese Lučenec bezvládne telo miestneho známeho advokáta Stanislava P. († 34). Mal prestrelenú hlavu a vedľa neho ležala pištoľ.
Prezidentská kancelária nerešpektuje rozhodnutia súdov, namiesto toho platí desaťtisíce eur súkromnému advokátovi.
Roman Kvasnica, ktorý je právnym zástupcom Zlatice Kušnírovej, sa už oboznámil s obsahom uznesenia o vznesení obvinenia Marianovi Kočnerovi za objednávku vraždy novinára Jána Kuciaka, pri ktorej zomrela aj Martina Kušnírová.
Slovenská advokátska komora (SAK) navrhuje do novej voľby kandidátov na sudcov Ústavného súdu SR jedenásť uchádzačov.
Bola to strašná smrť. Juraj Kolesár zomrel presne pred 7 rokmi v Karlovej Vsi. Vo vani ho našla manželka Ľubica, známa advokátka, ležať s podrezanými žilami a strelnou ranou do hlavy. Ju brutálne zavraždili o niekoľko mesiacov neskôr pred bytovkou.
Za svoj výrok na sociálnej sieti si advokátka vyslúžila pokutu 315 eur. Starosta mal pre ňu rovnako tvrdý odkaz
Vytiahol ho na výslnie, sedem rokov robil všetko preto, aby z muža, ktorý má na rukách krv mnohých ľudí vyrobil mediálnu hviezdu, no tomu je koniec.
Ingrid (43) a jej synček Frederik (2,5) sa stále skrývajú na neznámom mieste. Darmo po nich polícia vyhlásila celoštátne pátranie, márne ich hľadal Ingridin manžel a chlapčekov otec, dvojica zmizla. Ženini najbližší príbuzní tvrdia, že ani oni netušia, kde sa zdržiavajú. Ale Ingrid sa im ozvala a nechala ich prostredníctvom všetkým jasný odkaz.
Češka Tereza H. (21) sedí za pašovanie drog v pakistanskom väzení. V jej prípade objavili nové informácie, v stredu sa navyše konalo ďalšie súdne pojednávanie. Podľa českého denníka Blesk polícia zadržala muža, ktorý mal mladú ženu do drogového šialenstva zatiahnuť.
Ruské napodobeniny globálnych značiek sa boja konkurencie. Chcú zablokovať návrat západných firiem do Ruska
Šéf Bieleho domu už skôr vyhlásil, že s Teheránom „stratil trpezlivosť“
Paneurópsky index STOXX Europe 600 klesá už tri dni
Inflácia má dno za sebou, v čase rastu zostal ochromený štatistický úrad