
To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu
Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám
Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám
Profesionálny hubár Erik Valentovič nemá núdzu o odberateľov, zásobuje desiatky popredných slovenských reštaurácií
Porozprával aj o tom, ako si on vyberá na dovolenke reštauráciu, kam sa pôjde najesť
Ktoré najčastejšie chyby robia ich prevádzkovatelia, zhrnul Jaroslav Žídek
Štyri roky práce sedem dní v týždni – stačilo, hovorí šéfkuchár a majiteľ úspešnej reštaurácie
People's Bank of China fixuje sadzby na základe návrhov 18 finančných inštitúcií
Mladí sú pri prepúšťaní prví na rane. Ľudia s vysokoškolským vzdelaním čelia po rokoch príprav najhoršej situácii na trhu práce za desaťročia
Severný sused Slovenska patrí medzi krajiny EÚ, ktoré nie sú členmi eurozóny
Počas energetickej krízy sme za plyn platili až deväťkrát viac než Američania