
Rada Protimonopolného úradu zrušila rozhodnutie o karteli v oblasti gastrotechnológie
Protimonopolný úrad pôvodne v prvostupňovom rozhodnutí uložil štyrom podnikateľom pokuty a zákaz účasti vo verejnom obstarávaní na tri roky
Protimonopolný úrad pôvodne v prvostupňovom rozhodnutí uložil štyrom podnikateľom pokuty a zákaz účasti vo verejnom obstarávaní na tri roky
Poľská metropola patrí medzi najatraktívnejšie destinácie Európy. Vďačí za to spojeniu moderného mesta s množstvom historických pamiatok či kvalitnej gastronómii
Riaditeľ skupiny Medusa, Peter Štecko, zdôraznil neustále snahy o inovácie a rozvoj v gastronomickej oblasti, s dôrazom na zvýšenie efektivity procesov
Rasmus Munk v súčasnosti pôsobí v piatej najlepšej reštaurácii sveta. Svoj talent chce s pomocou firmy SpaceVIP preniesť za hranice Zeme
José Andrés k vareniu prvý raz privoňal v pätnástich rokoch. Odvtedy sa mu podarilo získať michelinské hviezdy aj nomináciu na Nobelovu cenu za mier
Vo väčšine krajín sveta sú lídrami trhu lokálne pivá. Slovensko je jednou z výnimiek, hovorí šéf Heinekenu Slovensko
Doteraz platná vyhláška o pohostinských službách umožňovala v Rakúsku otvoriť si reštauráciu každému, kto má vysokoškolské vzdelanie
Ťažšie roky pomohol popradskej firme prekonať e-shop, ktorý spustila skôr, ako plánovala. Tento rok počíta s miliónovými investíciami
Eurokomisia zvyšuje tlak na opakované použitie obalov a recykláciu, zaplatia to zákazníci. Z predaja môžu zmiznúť tenké plastové vrecká a hotelové obalové miniatúry
Na mnohé pozície v týchto sektoroch sa nedarí nájsť zamestnancov. Problémom je aj nízky záujem mladých ľudí o tieto oblasti
Reťazec chce na Slovensku naďalej rásť, hovorí nový člen top manažmentu. Do McDonald’s prišiel z retailu a pri nástupe mu imponovalo, že spoločnosť expandovala aj počas ťažko predvídateľných rokov
Plastové fľaše sú minulosťou, do jednej sklenenej sa pivo dostane aj 26-krát. Prazdroj ohlásil, že v podiele recyklovaného hliníka v plechovkách sa chce dostať na 85 percent
Povinnosť zaviesť do podnikov národné menu nikdy nebola na stole, tvrdia hotelieri i reštaurácie. Slovenská gastronómia potrebuje šikovných ľudí, príbeh a kus originality
Podľa šéfa asociácie hotelov M. Harbuľáka je nevyhnutné prijímať systémové podporné opatrenia, aby slovenské podniky dokázali udržať krok so zahraničnými konkurentmi
Slováci podľa Grygaříka inklinujú viac ku kvalite, čo sa týka nielen piva, ale aj servisu či prostredia
Regionálna mapa sa opäť premiešala
V najväčšom rozmachu malo Ecco Slovakia tržby 120 miliónov eur a 1 400 ľudí. Dnes dosahuje v oboch číslach sotva polovicu
Cez prieliv smeruje na trhy približne pätina svetovej spotreby ropy
Kancelária nie je len poradcom, ale aj aktívnym investorom do fondov rizikového kapitálu