RÁZNA výzva šéfa advokátov! Nepodliehajme LACNÝM senzáciam
Prezident Slovenskej advokátskej komory Viliam Karas na rovinu o problémoch pri zatýkaní a nedostatku dôkazov. Škodíme si sami sebe!
Prezident Slovenskej advokátskej komory Viliam Karas na rovinu o problémoch pri zatýkaní a nedostatku dôkazov. Škodíme si sami sebe!
Pracujem vo firme, kde máme 8-hodinový pracovný čas. Po práci máme doma pohotovosť na telefóne.
Vyjadrenie advokáta Roberta Krajmera
Náš starosta zneužíva svoju funkciu a poslanci sú v jeho rukách bábky. Nedáva schvaľovať investície, vozí sa aj súkromne služobným autom.
Niekto udal suseda, že predáva kradnutý alkohol, a ten si myslí, že sme to boli my.
Predseda advokátskej komory poslal list ministerke Kolíkovej, tá vníma požiadavku ako legitímnu
S partnerom bývame v mojom dome, ktorý som nadobudla pred naším spolužitím. Mám jedného syna, ktorý po hádke prestal so mnou komunikovať.
Upozorňujú, že pri niektorých úkonoch je problematické dodržiavať protiepidemické opatrenia
Zaujímalo by ma, ako je to s neskolaudovanými bytovými jednotkami, ktoré podľa katastra ani neexistujú, napriek tomu sa prenajímajú nájomníkom.
Sme malé SVB, založené vo februári 2000. Od samého začiatku bola uzatvorená zmluva o obstaraní správy domu podľa ust. § 724 a nasl. Občianskeho zákonníka medzi naším spoločenstvom a správcovskou firmou.
V roku 2011 som sa rozviedla a po rozvode som dostala vyplatenú sumu z nášho domu. Bol tam zahrnutý aj pozemok, ktorý som zaplatila z peňazí zdedených po svojom otcovi.
V roku 1980 sme s kamarátom kúpili pozemok v rekreačnej oblasti. Ten sme si rozdelili na polovice s tým, že s jeho ústnym súhlasom môžeme chodiť cez ich pozemok 99 rokov na môj pozemok. Takto chodíme cez jeho pozemok už 40 rokov.
Trieda mojej dcéry zaplatila 400-eurovú zálohu kameramanovi na stužkovú, ktorá sa však pre pandémiu zrušila. Kameraman zálohu nechce vrátiť.
Môj otec je rok na péenke, preto už nedostane peniaze zo Sociálnej poisťovne. Neuznávajú mu ani nárok na invalidný dôchodok. Teraz má ostať bez peňazí len vinou korony a preto, že počas tohto roka mu už dvakrát preložili operáciu na neurčito. Nikto túto mimoriadnu situáciu neberie do úvahy.
Od marca poberám opatrovateľský príspevok na môjho 90-ročného otca. Bohužiaľ od novembra 2020 mi ho zrušili, pretože otca sme museli umiestniť v neštátnom sociálnom zariadení.
Viaceré mestá vyhlásili mimoriadnu situáciu
Ak sa rodení Američania neodhodlajú stať zberačmi úrody, značná časť plodín sa do obchodov nedostane
Jair Bolsonaro sa pred súdom zodpovedá za vedenie „zločineckej organizácie“, ktorá mala pripraviť puč
Fiškálne výdavky Moskvy vzrástli o 20,2 percenta, zatiaľ čo príjmy sa zvýšili iba o 2,8 percenta