Odborník radí, ako postupovať pri škode, ktorú spôsobí advokát
Podnikatelia majú právo na odškodnenie, nemali by však zabúdať na tieto základné veci
Podnikatelia majú právo na odškodnenie, nemali by však zabúdať na tieto základné veci
Nečakaný zvrat. Hoci je Jozef Brhel momentálne na slobode, stále čelí obvineniu. Do svojho teamu si preto prizval novú posilu a pribudli aj nové dôkazy.
Obžalobný návrh je, podľa advokátov podnikateľa blízkeho Smeru, plný chýb.
Pred senát Špecializovaného trestného súdu predstúpil obžalovaný advokát Martin Ribár.
Konflikt záujmov si musí podľa SAK vyhodnocovať každý advokát sám pri prevzatí zastupovania, ako aj počas jeho trvania
Stanovisko špeciálnej komisie si inak vykladá ministerka Kolíková a inak advokáti.
Vysokým tempom rástla predovšetkým kancelária spoločnosti v Bratislave, kde sa výnosy za čisté právne služby zdvihli o takmer 16 percent
Advokáti Martin Ribár a Alexander Filo nebudú stíhaní väzobne
Michal Miškovič pôsobil ako poradca ministra financií Eduarda Hegera.
S partnerom bývame v mojom dome, ktorý som nadobudla pred naším spolužitím. Mám jedného syna, ktorý má z prvého manželstva dve deti a z druhého tri deti.
Prišli sme po mnohých rokoch na cintorín a všimli sme si, že vedľajší historický hrob, o ktorý sa nikto nestaral, je zničený. Dozvedeli sme sa, že ho dal bezdôvodne zničiť starosta.
S manželom nie sme rozvedení, ale odsťahovala som sa s deťmi zo spoločnej domácnosti. Problémy medzi nami sa začali opätovne vytvárať, keď som oznámila manželovi, že naše dvojičky idem dať zaočkovať proti chrípke.
Exmanžel vedel, že sa stretol s nakazeným človekom, a napriek tomu si prišiel po deti. Po pár dňoch mi volal, že je pozitívny a že si mám prísť po deti.
Šéf Slovenskej advokátskej komory Viliam Karas po nedávnom úmrtí advokáta Ľubomíra Krivočenka vo väzbe priznáva, že pri objasnení toho, čo sa stalo, majú ako stavovská organizácia limitované možnosti. „Žiadame však prešetrenie, my to sami vyšetriť nevieme," zdôveril sa v otvorenom rozhovore pre denník Plus JEDEN DEŇ.
Požičal som kamarátovi peniaze a nedohodli sme sa presne, kedy by mi ich mal vrátiť. Nejako sa k vracaniu nemá a viem, že má finančné problémy.
Skóre Slovenska znižuje aj konsolidácia verejných financií, ktorá je šitá horúcou ihlou a ohrozuje konkurencieschopnosť domácich firiem
Ruské napodobeniny globálnych značiek sa boja konkurencie. Chcú zablokovať návrat západných firiem do Ruska
Šéf Bieleho domu už skôr vyhlásil, že s Teheránom „stratil trpezlivosť“
Paneurópsky index STOXX Europe 600 klesá už tri dni