Český odborník na trestné právo o prípade Lučanský: Kolúzna väzba by sa mala používať menej
Podľa advokáta Trojana by mala byť čo najkratšia a len na ten čas, kedy polícia robí úkony.
Podľa advokáta Trojana by mala byť čo najkratšia a len na ten čas, kedy polícia robí úkony.
Kamarátke som požičala peniaze s tým, že sme sa kvôli jej mužovi dohodli, že jej do poznámky v platbe v banke dám, že ide o vrátenie pôžičky. Pretože sa vtedy rozvádzala a mala problémy s manželom.
Stala sa mi taká vec, že mi prišla na byt, ktorý prenajímam, výzva RTVS na úhradu nedoplatku na koncesionárskych poplatkoch od roku 2008. Je možné pýtať 12 rokov staré neuhradené koncesionárske poplatky?
Čakám dieťa a nechcem, aby jeho otec vedel o tom, že som tehotná, keďže je drogovo závislý. Na potrat už ísť nemôžem, zistila som až príliš neskoro, že som tehotná.
Žijem s partnerom a naším spoločným dieťaťom v prenajatom byte. Partner pracuje tak, že dva týždne z mesiaca musí odcestovať do zahraničia. Problém je, že nie vždy mi nechá dostatok peňazí na tie dva týždne, keď je preč.
Už niekoľko advokátov za to putovalo až do väzby.
„Na krízu sme sa pripravili s dostatočným predstihom. Keď potom udrela, mali sme na čo nadviazať a mohli sa vďaka tomu okamžite sústrediť na svojich klientov,“ hovorí Jaroslav Havel, riadiaci partner advokátskej kancelárie Havel & Partners, pre ktorú je rok 2020 tým najúspešnejším v histórii
Moja klientka svoj trestný čin oľutovala
Monika Jankovská sa priznala k trestnej činnosti
Bývam v dome, kde s nami až do svojej smrti žila moja matka. Mám troch súrodencov, ktorých som chcela vyplatiť. S dvoma som nemala žiadny problém, ale s bratom mám. Tvrdí mi, že vyplatiť ho musím z aktuálnej trhovej ceny a nie z ceny, ktorá bola aktuálna v deň úmrtia matky.
Kamarátke som sa v slabej chvíli zverila, že chodím k psychiatrovi pre depresie. Brala som ju ako človeka, ktorému môžem povedať všetko, ale asi som urobila chybu, pretože, ako som neskôr zistila, kamarátka si začala s mojím mužom a túto informáciu proti mne zneužili.
Som rozvedený, bývam v Rakúsku, len niekoľko kilometrov od hraníc, a rád by som dcéru zobral k sebe.
Po vyše piatich dňoch prepustili europoslankyňu Moniku Beňovú z pôrodnice. Na exkluzívnych záberoch je vidno, že si po ňu a po dcérku Leu prišiel političkin partner Ľubo spoločne s jej synom Martinom.
S priateľkou sme sa pred dvoma rokmi zasnúbili a plánovali sme svadbu. Snúbenica si však našla staršieho priateľa. Ja ju stále ľúbim a chcel by som s ňou uzavrieť manželstvo.
Kamarátka mi omylom poslala zlé číslo účtu a previedol som tam takmer tisíc eur. Zistili sme to až po troch týždňoch, keď som sa spýtal, či jej už peniaze prišli.
Investor plánuje spracovať 10-tisíc ton elektroodpadu ročne
Dolárový index od nástupu šéfa Bieleho domu zaznamenal výrazný pokles
Eufória z meme akcií sa vracia. Opendoor, Kohl’s a spol. letia nahor, fundamenty bokom
Pretória sa pripojí k iniciatíve Partnerstvo pre spravodlivú energetickú transformáciu