Čo sa za celých 17 rokov nezmenilo, je, že TREND každoročne oceňuje nielen najlepšie slovenské podniky, ale aj somelierov a šéfkuchárov na slávnostnom večere v rámci konferencie Horeca Manažment. Tohtoročná bola v Grand Hoteli Bellevue vo Vysokých Tatrách a opäť sa na nej zišla špička slovenskej gastronómie a hotelierstva.

Kto medzi ňu chce patriť a byť „crème de la crème“ slovenského segmentu horeca, musel v hodnotiacom ročníku 2019 dostať minimálne 17,5 bodu z 20 možných.

Kým pri reštauráciách dominovalo medzi najlepšími hlavné mesto, najlepšie slovenské hotely sú „roztrúsené“ po celej krajine – od Bratislavy po Domašu a od Štrbského Plesa po Halič.

18,5 bodu – reštaurácie

Globo restaurant and wine bar, Bratislava. Nováčik na najvyššej priečke,

Čítajte ďalej s predplatným TRENDU

Odomknite článok cez SMS za 1,90 € týždenne s automatickou obnovou.

Poslať SMS

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa