Penta zatvára ďalší mäsiarsky závod – v maďarskom Mosonmagyaróváre. Nič nezvyčajného, čistí si biznis. No fakt je, že po nákupe mäsokombinátov a dobrom rozbehu v brandži prišlo vytriezvenie. Mäsový holding Carnibona síce prináša private equity skupine zisky, no jeho tržby stagnujú. A tak na jeho čelo prichádza nový šéf a prvý zahraničný manažér v slovenskom mäsiarstve. Španiel José Miguel Garrido. Muž z krajiny, ktorá patrí k európskej mäsiarskej špičke, má priniesť zmenu. K zažitému reštrukturalizačnému ťahu skupiny chce pridať skvalitnenie výrobkov a lepšiu prácu so značkami.

Čo rozhodlo, že ste prijali ponuku viesť Carnibonu? 

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa