Z malého stánku na hudobnom festivale sa Regal Burger vypracoval na reštauračnú sieť, ktorá má dnes deväť prevádzok na Slovensku a osem v Česku. „Niekoľko ďalších je tesne pred otvorením. Ak všetko pôjde podľa plánu, tento rok by sme mali otvoriť ďalších desať,“ vraví spolumajiteľ firmy Jozef Bardík.

V rokovaní sú tri lokality – Trenčín, Žilina a Košice. Okrem toho, v marci Regal Burger otvára pod sesterskou značkou Chuck&Frida prvú prevádzku vo Viedni.

Kvalita s rýchlosťou McDonald’s

Všetko sa začalo na festivale Pohoda, kde mal J. Bardík otvorenú kaviareň, ktorej výťažok šiel na podporu dvoch neziskových organizácií. V susednom stánku grilovali hamburgery bratranci Roman a Oto Kóňa. Zoznámili sa a ešte na Pohode sa dohodli, že založia bistro s kvalitnými burgrami v Bratislave.

Po niekoľkých mesiacoch práce na brandingu, prestavbe prevádzky, doriešení dodávateľov otvorili v januári 2014 prvú prevádzku, bistro na Palackého ulici pri bratislavskej Redute. Bol to nečakaný úspech, lebo hneď v prvý deň mali dvakrát vypredané.

Neskôr, po odchode bratrancov Kóňovcov z firmy, vyvinuli J. Bardík a jeho bratanec Jozef Kuzma koncept burgrárne pre veľké obchodné centrá, ako sú Eurovea, Aupark a Avion. Ostali však verní aj 

Čítajte ďalej s predplatným TRENDU

Odomknite článok cez SMS za 1,90 € týždenne s automatickou obnovou.

Poslať SMS

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa