Bez fráz #4: Prečo si Marek Fašiang otvoril kaviareň vo Viedni
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Firmy získajú možnosť odviesť daň z pridanej hodnoty priamo štátu. Vďaka tomu nebudú ručiť za špekulantov a podvodníkov
Nielen tieto témy preberal Tomáš Skřivánek s Pavlom Jakubcom z I.D.C. Holdingu v relácii Bez fráz
Deň daňovej slobody tento rok pripadol na deviateho júla. Od piatka Slováci konečne pracujú sami na seba
Šesť mladých ľudí založilo koncom roka 2018 portál Zmudri.sk. V súčasnosti ponúkajú školám extra vzdelávanie na témy, ktoré aktuálne hýbu spoločnosťou
Najnovšie investície v slovenskom automotive sú po koronakríze priaznivými správami, ale neriešia nedostatky najväčšieho segmentu priemyslu koncepčne a dlhodobo
Ako jediný človek nakazil celý kontinent, prečo letná sezóna hrozí fiaskom a deti by sa nemali očkovať
Priemerný Slovák skonzumuje ročne 80 kg bravčoviny s kosťou, ale len štyri kilá hovädziny
To, čo predviedol Elon Musk, je jednoznačná manipulácia s trhom. Ak by to urobil ktokoľvek iný, už by mal na krku regulátora, tvrdí portfólio manažér spoločnosti Amundi
O riešení negatívneho demografického vývoji hovorí výkonný riaditeľ a predseda Inštitútu stredoeurópskych štúdií IstroAnalytica Peter Helexa
V aktuálnom vydaní TRENDu je hlavnou témou budúcnosť dôchodkového systému
O negatívnom demografickom vývoji hovorí výkonný riaditeľ a predseda Inštitútu stredoeurópskych štúdií IstroAnalytica Peter Helexa
Investovaný kapitál by mal vynášať čo najviac, ale v prípade dlhopisov je to už o tom, aby strácal čo najmenej. Tvrdí pre TREND Jozef Fujka, portfólio manažér Wealth Effect Managementu
Primátor Vallo zároveň povedal, že ak by malo mesto ,,relevantnú nádej", že by súdny spor mohol dopadnúť v prospech neho, do vyrovnania by nešlo
Hoci sú podobné nálezy zriedkavé, Austrália je vo všeobecnosti považovaná za najväčší rezervoár zlata na svete
Fed zverejnil, že objem vkladov v malých bankách klesol v týždni do 15. marca o 119 miliárd dolárov na 5,46 bilióna dolárov
Zo živočíšnych výrobkov vzrástli ceny slepačích konzumných vajec o 77,8 percenta a ceny surového kravského mlieka o 40,8 percenta