Po 23 rokoch manželstva si našiel mladú milenku: Prekvapilo ho, aké ĽAHKÉ bolo ženu podviesť!
Náš vzťah jednoducho zovšednel, nahlodala ho nuda, ubíjajúci stereotyp. Neodolal som pokušeniu...
Náš vzťah jednoducho zovšednel, nahlodala ho nuda, ubíjajúci stereotyp. Neodolal som pokušeniu...
Stres je zabijakom libida aj vzťahu. Znižuje sexuálnu túžbu, negatívne ovplyvňuje erekciu a prispieva aj k hádkam a nedorozumeniam. Ako sa ho zbaviť? Jedným z riešení je sex!
Naďa (44) v mladosti otehotnela a myslela si, že sa jej zrútil svet. Až keď o niekoľko rokov podľahla priateľovi svojej dcéry, pochopila, čo to v skutočnosti znamená.
Ako zmeniť svoj mindset a posúvať vlastné limity? Ako sa odraziť z dna a naplno využiť svoju ženskú silu? Aj o tom je nová EMMA, bez hraníc.
Pri SEXE to nie je ONO? Kým niekoho obviníte, skúste sa najskôr pozrieť na seba. Tieto chyby pri milovaní robia mnohé z nás…
Kabelka, kniha, kozmetika – nehovoríme, že to nepoteší, ale predsa len by to chcelo niečo invenčnejšie. A možno aj poriadne odvážne. Spýtali sme sa, aký najerotickejší darček dali páni svojim partnerkám a tu sú výsledky. Možno sa ten váš nechá inšpirovať!
Zatváram oči pred jednoznačnými signálmi, ale nedokážem sa vzdať nádeje... Naozaj ho už nezaujímam?
Mať nezáväzný sex s osobou, ktorá vás priťahuje ale zároveň sa nechcete viazať, nie je hriech. Svet sa na ženy ešte donedávna pozeral cez konzervatívne okuliare. Ste slobodná žena, ktorá si môže v živote robiť čo len chce. Ako ale zabezpečiť, aby takýto druh "vzťahu" prebiehal bez komplikácií?
Jeho sexuálna požiadavka ma totálne vyviedla z miery.
Je treba podotknúť, že technológie nie sú nutne zlé. Všetko závisí od nás. Akým spôsobom ich budeme používať. Technológie sú dobrým sluhom, ale zlým pánom. V čom nám môžu poslúžiť a naopak, aké sú ich negatíva v partnerstve?
Funguje medzi vami chémia? Dá sa to ľahko zistiť.
Raz mi nebolo dobre a vrátila som sa z práce skôr. A v kuchyni pristihla muža s... Bolo to niečo strašné!
Odhaľte tajné sexuálne túžby jednotlivých znamení horoskopu. A na VÁS to sedí?
Ste spolu už roky, celkom vám to klape a tak nemáte dôvod pochybovať o jeho vernosti. A to je chyba! Signály, že vám je neverný, môžu byť celkom nenápadné.
Čo tak tento rok darovať partnerovi, ale zároveň aj sama sebe horúce zážitky, dráždivé milovanie či predĺženie sexu? Skúste náš manuál na sexi Vianoce.
Nemecko-poľský hraničný spor sa vyostruje. V súčasnosti už deväť z 29 schengenských krajín kontroluje vnútorné hranice
Môže ísť, vzhľadom na klesajúce predaje elektromobilov značky, o snahu zlepšiť hospodárenie spoločnosti
Úspešná expanzia solárnych parkov odkryla viaceré systémové slabiny. Miestna vláda musí vyriešiť problematickú nadvýrobu i nepripravenosť energetickej infraštruktúry
Zákaz odletu strojov je v súlade s nariadením EÚ