Bez fráz #4: Podnikanie sa začalo ako hra, hovorí Fašiang
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Otázkou zostáva, či nám tečú slinky z toho receptu alebo z Mareka.
Poznáme ho z mimoriadne populárneho seriálu Oteckovia, kde si zahral vdovca s malinkou dcérou. V skutočnosti je však herec Marek Fašiang bezdetný a má krásnu priateľku, s ktorou teraz oslavujú tri roky vzťahu…
Prvé väčšie uvoľňovanie opatrení vylákalo na terasu aj šéfa Markízy Matthiasa Setteleho.
V zákulisí divadla Nová scéna to poriadne vrie. Od utorka je známy nový generálny riaditeľ, ktorým sa stal Peter Oravec. Ten na stoličke vystriedal Ingrid Fašiangovú (60). Výberové konanie sa však mnohým zdá nefér a črtá sa poriadny škandál.
Marek Fašiang
Známy herec sa tešil predčasne.
Matka Mareka Fašianga takmer vyhrala v konkurze na riaditeľa Divadla Nová scéna. Výber spomalil omyl komisie.
Obľúbený herec z Oteckov pridal so svojou priateľkou Terezou krásnu fotku.
Marek Fašiang je úspešný nielen ako herec, ktorý sa preslávil najmä vďaka seriálu Oteckovia, ale aj ako podnikateľ. V Bratislave totiž spoluvlastní niekoľko podnikov, ktoré zrejme v tomto období prežívajú ťažké časy. Hádame však, že veľkou oporou v pandemickom čase mu je práve priateľka Tereza…
Majitelia gastro prevádzok majú už od marca minulého roka hlavu v smútku. Jedným z nich je aj hviezda Oteckov, herec Marek Fašiang (35), ktorý vlastní niekoľko kaviarní. No a najnovší príspevok premiéra Igora Matoviča ho už totálne rozhodil.
Marek Fašiang
Keď stoja vedľa seba, vyzerajú ako párik, ktorý si odskočil z Hollywoodu na Slovensko. Herec Marek Fašiang (35) a modelka Tereza Bizíková (22) sú spolu už nejaký ten piatok a prezradili nám, v čom si rozumejú.
Február patrí k najzamilovanejším mesiacom roka. A už túto nedeľu majú sviatok všetci zaľúbenci, keďže je Valentína. Pripomeňte si preto, ako sa dali dokopy najkrajšie páriky nášho šoubiznisu. Kto koho zbalil a kde preskočila prvá iskra? Niektoré príbehy sú skutočne ako z romantických filmov.
Fešák z Oteckov Marek Fašiang už nejaký ten piatok tvorí pár s modelkou Terezou Bizíkovou. Napriek vekovému rozdielu im to klape, no nájde sa aj niečo, čo im na tom druhom prekáža.
Ak chcú politici prežiť stretnutie s americkým prezidentom bez reputačnej ujmy, nemali by chodiť naprázdno. Experti pre nich majú návod, ako si pred zrakom sveta neurobiť hanbu
Šéf Bieleho domu hovorí o sklamaní a spochybňuje doterajšie priateľstvo s miliardárom
Miliardár označil ekonomické zámery šéfa Bieleho domu za ohavné
Elektromobil za menej ako deväťtisíc? V Číne už realita. Kým európske automobilky lamentujú nad nákladmi, Číňania vyrábajú lacno, rýchlo a vo veľkom. BYD spustil cenovú vojnu, akú automobilky na Západe ešte nezažili