Fašiang vynovuje hniezdočko: Pustil sa do obrovského prerábania bytu. Na toto nemám schopnosti
Dva mesiace pred príchodom potomka vynovuje svoj byt.
Dva mesiace pred príchodom potomka vynovuje svoj byt.
A je to vonku! Obľúbený herec z Oteckov Marek Fašiang a jeho partnerka Tereza Biziková prezradili, čo čakajú.
Herec Marek Fašiang má tajný skrytý talent. Budú vám tiecť slinky! Píše Eva.sk.
Seriál Oteckovia sa na obrazovky vracia už so siedmou sériou. Ani tentoraz nebudú chýbať rôzne zápletky, vtipné dialógy či zaujímavé dejové línie. Jednou veľkou novinkou bude aj spojenie s hrdinami z Pána profesora. Ako k tomu dôjde?
Priateľka herca Mareka Fašianga Tereza Bizíková sa vybrala na výlet do Bojníc. Od svojich fanúšikov chcela radu, kde sa tam vie dobre najesť. Dostala nepríjemnú odpoveď, ktorú určite nečakala.
Neuveríte, čo mu verejne vykričal! Filip Tůma a Marek Fašiang sú nielen herci, ale vďaka markizáckemu seriálu to spolu poriadne dlho ťahajú už aj ako kolegovia. Zdá sa ale, že Filip má na Mareka ťažké srdce.
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
"Slovenský Ryan Gosling" a hviezda markizáckeho seriálu Oteckovia, Marek Fašiang, si svoje súkromie poctivo strážil. Až doteraz. Konečne vyšiel s pravdou von!
Herec a podnikateľ oznámil svetu radostnú novinku fotografiou od mora.
O tom, že sa "slovenský Ryan Gosling" a hviezda markizáckeho seriálu Oteckovia, Marek Fašiang stane otcom sa šuškalo už dlhšie, no známy herec sa k tejto téme nechcel nikdy oficiálne vyjadriť. Až doteraz! Pozrite, ako túto radostnú správu oznámil so svojou priateľkou...
Hviezda seriálu oteckovia Marek Fašiang sa stane prvýkrát oteckom aj v súkromnom živote.
Všade obklopený deťmi, bola to len otázka času.
Herec Marek Fašiang (35) sa aktuálne nachádza na dovolenke, kam sa vybral aj s priateľkou Terezou za kamarátom Filipom Tůmom a jeho rodinkou. A odtiaľ sa pochválil veľkou novinkou. Bude otcom!
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Inflácia v eurozóne v máji klesla na 1,9 percenta
O vyšších výdavkoch sa bude rozhodovať na samite Severoatlantickej aliancie v Haagu
Mýtne náklady môžu mnohým dopravcom stúpnuť o tisícky eur mesačne
Investorov znervózňuje geopolitické napätie a roztrieštenosť obchodu