Vyjadrenie Petra Erdösa (advokát Moniky Jankovskej)
Monika Jankovská a Denisa Cviková požiadali o prepustenie z väzby
Monika Jankovská a Denisa Cviková požiadali o prepustenie z väzby
V dôsledku koronavírusu sa vraj posúval termín na odovzdanie 2 % pre občianske združenia. Je to pravda? Tento rok som sa rozhodla podporiť niekoho svojimi peniazmi a bola by som nerada, ak by moje 2 % prepadli.
O absolvovanie vysokej školy je veľký záujem. Lenže nie každý k tomu pristupuje poctivo. Aj samotný premiér Igor Matovič priznal, že mu prácu písala kamarátka. Pravdou je, že biznis s diplomovkami na kľúč u nás prekvitá. Za koľko vám ju napíšu a aké záruky vám zaplatení autori poskytnú?
Sused nasadil na južnú stranu časti môjho pozemku pol metra od pletivového plota živý plot z agresívnych tují, ktoré vyrástli do výšky cirka osem metrov. Pre ne nemám na pozemku slnko a začalo mi všetko schnúť. Trávnik v tejto časti záhrady je trvalo podmočený, plný machu.
Tento rok som ukončil vysokoškolské štúdium, poslednú štátnu skúšku som mal vo štvrtok 25. júna 2020. Nemám dohodnuté žiadne zamestnanie a v najbližšom čase si ho asi ani nenájdem pre aktuálnu situáciu.
S priateľkou sme si pred dvadsiatimi rokmi postavili dom. Sme už obaja dôchodcovia a dom je napísaný na mňa. Aj ona však prispela peniazmi pri jeho stavbe. Preto navrhla, aby som polovicu domu prepísal na ňu.
Vrátili sme sa do práce a zistili sme, že u nás v kancelárii nemá nikto záujem o dodržiavanie opatrení hygieny. Nikto nenosí rúška, nedodržiavajú odstupy, minule dokonca prišla kolegyňa do práce prechladnutá a s teplotou.
Sloboda súdnictva v období pandémie čelí mnohým hrozbám
Sused má dielňu, v ktorej vyrába kamarátom z paliet nábytok. Dennodenne z dielne počuť hluk, búchanie, sekanie... Stále dookola.
Jedna žena nám dlhuje veľa peňazí. Súd rozhodol, že je povinná splatiť nám ich. Exekútor začal exekúciu, ale ona nemá žiadny majetok ani peniaze. Pohľadávku od nej nevie vymôcť.
Kým som bol na liečení, manželka „upratovala“ a predala mi zbierku modelov autíčok. Zbieral som ich viac ako 20 rokov a mal som v nej veľa peňazí. Argumentovala tým, že to len drží prach a žerie peniaze.
Pokračuje pojednávanie s obžalovaným advokátom Dušanom Daňovým
Zaplatili sme si first moment dovolenku a vyzerá to tak, že tento rok nikam nepôjdeme.
Sused páli vo vinohrade odrezky z révy napriek tomu, že je zákaz kladenia ohňa. Ako mám a môžem postupovať? Všetci to berú tak, že vždy sa to tak robilo, preto to nie je problém, a pália aj naďalej.
Aktuálna situácia doháňa moju firmu na pokraj krachu. Som malý živnostník a bojím sa, aby som prežil nasledujúci mesiac a dokázal zaplatiť vzniknuté dlhy.
Investor plánuje spracovať 10-tisíc ton elektroodpadu ročne
Dolárový index od nástupu šéfa Bieleho domu zaznamenal výrazný pokles
Eufória z meme akcií sa vracia. Opendoor, Kohl’s a spol. letia nahor, fundamenty bokom
Pretória sa pripojí k iniciatíve Partnerstvo pre spravodlivú energetickú transformáciu