Súdna reforma nepriniesla žiadne pozitíva, uviedol minister Susko. Kritizujú ju aj sudcovia
Ministerstvo spravodlivosti pripravuje v súvislosti so súdnou reformou zmeny
Ministerstvo spravodlivosti pripravuje v súvislosti so súdnou reformou zmeny
Rozdávanie peňazí skupinou America PAC sa má skončiť v utorok a konečný príjemca bol už určený, povedal na pojednávaní Muskov právny zástupca
Obžalovaní v prípade Five Star Residence, vrátane Mariana Kočnera, čelia vážnym obvineniam z krátenia dane pri predaji nehnuteľností za podhodnotenú cenu
Slovenského exprezidenta začali trestne stíhať ešte v roku 2019
Dvanásť rokov ma to zásadne poškodzovalo, zneužívali to moji politickí súperi a urážali ma. Ospravedlnenie neočakávam, na to nebudú mať odvahu, uviedol Andrej Babiš
Pravidlo ručného sčítavania hlasov nedávno v Georgii presadili stranícki kolegovia republikánskeho prezidentského kandidáta Donalda Trumpa
Spoločnosť by mohla prísť o možnosť využívať produkty, ako sú prehliadač Chrome, obchod Play alebo operačný systém Android
Štrajkovať môžu len zamestnanci súdov, sudcom to zákon neumožňuje
Martin Winterkorn čelí obvineniu z podvodu v súvislosti s rozsiahlym emisným škandálom koncernu Volkswagen
To, že ľudia vo väčšine krajín viac dôverujú súdom ako vláde, je podľa výskumov potvrdením zdravého demokratického systému
Asistenciu polícii poskytuje i Hasičský a záchranný zbor
Achmea podala žalobu na Slovenskú republike ešte v roku 2008. Dôvodom bol zákaz zisku súkromných zdravotných poisťovní
Európska komisia pôvodne v roku 2019 dospela k záveru, že niektoré britské firmy ťažili z nezákonných daňových úľav
Slovensku by takisto mala byť odblokovaná suma na úrovni približne 30 miliónov eur
Najvyšší brazílsky súd a Elon Musk vedú spory v súvislosti so šírením dezinformácií na sociálnej sieti X
Dohody majú urýchliť vývoj umelej inteligencie aj dátových sietí
Nový nástroj dokáže z fotiek tváre určiť biologický vek. Čím staršie pôsobia, tým horšie majú vyhliadky na prežitie
Parlament zmenil energetický kurz, vláda chce obnoviť jadrový sektor
Až v 13 krajinách presiahol počet väzňov kapacitu zariadení. Najnovšie prognózy ich nepotešia