Plyn v zásobníkoch nevystačí do konca zimy. Sulík zavádza, tvrdí Kremský
Neviem, z čoho Richard Sulík vychádza pri tvrdení, že máme v zásobníkoch 49 percent celoročnej spotreby plynu, hovorí Kremský
Neviem, z čoho Richard Sulík vychádza pri tvrdení, že máme v zásobníkoch 49 percent celoročnej spotreby plynu, hovorí Kremský
„Dnes hrozí zopakovanie fatálnej chyby z minulosti. Keď padla vláda Ivety Radičovej na eurovale, euroval aj tak prešiel a Robert Fico potom vládol sám," povedal premiér
SaS už nie je súčasťou koalície. Vyhlásil to líder SaS a minister hospodárstva Richard Sulík počas utorkového vyjadrenia pre médiá
Paradoxom je, že predseda vlády Eduard Heger na Facebooku uviedol, že mu prekáža Sulíkovo komunikovanie jednotlivých krokov prostredníctvom Facebooku
SPP sa podarilo zabezpečiť dostatočné množstvo plynu napriek tomu, že ruský Gazprom skrátil v polovici júna dohodnuté dodávky na polovicu
Predseda hospodárskeho výboru dnes prišiel so svojskou teóriou rebélie Richarda Sulíka. Problémom je, že otvorene zavádza
Strana vyhlásila, že je pre ňu pokračovanie koalície maximálnou prioritou a verí, že je to priorita aj pre Hegera
Občania od vlády očakávajú, že bude prichádzať s riešeniami, ktoré zvýšia životnú úroveň, prízvukuje bývalá premiérka
„V tomto smere už roky voláme po komplexnom audite verejných financií,“ povedal viceprezident RÚZ Mário Lelovský
Matovič v sobotu na sociálnej sieti pripustil, že SaS v septembri povalí vládu. Podľa neho je za tým vyššia hra
Ja som sa tak nerozhodla, nikde som neprestúpila. Som nezaradená poslankyňa, reaguje Tabák
Tu sa nehrá o nejakého Matoviča, o nejaké OĽaNO či SaS. Tu sa hrá o osud Slovenskej republiky, odkazuje liberálom Šipoš
Slovensko má aktuálne zásobníky plné na 62 percent
Možnosťou je aj to, že neustúpi ani jedna zo strán a v podstate sa obe budú počas leta pripravovať na parlamentné voľby, hovorí Erik Láštic
Spor v koalícii sa vyostril najmä po tom, ako poslanci NR SR prelomili veto prezidentky pri protiinflačnom balíku
Menej promile, viac rozumu. Namiesto alkoholu kvalitný ocot. Slováci trend nasledujú
V Poprade počas týždňa praskol nosník mosta nad železničnou traťou
Slovensko môže čeliť 500-percentným sekundárnym clám na ruské energie. Voľby v Rumunsku a Poľsku môžu priniesť EÚ bližšie k rozpadu
Finančná inštitúcia pozastavila svoju činnosť v krajine pred 14 rokmi