
Majiteľ Café Štefánik: Krčma tretej cenovej vám zarobí lepšie než slušná reštaurácia
Viktor Mészáros vybudoval kaviareň, ktorá má štýl a zároveň plní edukačnú funkciu
Viktor Mészáros vybudoval kaviareň, ktorá má štýl a zároveň plní edukačnú funkciu
Gastrokoncept združenia mladých ľudí sa snaží prepájať ekologický pohľad na svet s rodičovstvom pri káve a vegetariánskom jedle
Mladí Slováci vytvorili v Prahe koncept zážitkovej gastronómie, ale chcú sa posunúť ďalej
Daniel Feranec je nepísaným expertom na streetfood a cez sociálne siete ho sledujú tisíce fanúšikov, ktorým ovplyvňuje chute
Manželská dvojica si v Trnave otvorila bistro, ktoré stojí na zbierke receptov z ich gastrotripov
Ján Tribulík je majiteľom prvej krčmy v Bratislave, ktorá naštartovala trend remeselného piva
Mária Krišová a Karol Ryník začínali v Košiciach. Presťahovaním do Bratislavy vraj hľadali aj pokojnejší život
Reštaurácia Bamboo na Námestí SNP v Bratislave ponúka kuchyňu z autentického Vietnamu
Beáta a Marco Bellandiovci stoja za tradičným talianskych bistrom Pane & Olio
Bistro Polievočka v centre mesta ponúka chutné polievky pre kancelárskych ľudí
Banková skupina tvrdí, že čelí prekážkam zo strany talianskej vlády
Dovolenková sezóna bude pre peňaženky Slovákov opäť o čosi náročnejšia
Mnohé projekty, ktoré chcú zveľadiť život na dedine, stroskotávajú na rozdrobenosti pozemkov
Ak ceny porastú, pôjde o zvýšenie v jednotkách centov za liter, nie dramatické zdražovanie