Prihlásiť Predplatiť TREND
Prihlásiť Predplatiť TREND

#Jaroslav Naď

Sledovať TREND na Facebooku
„Som utajený svedok a čestne priznávam, že som aj hlavný admin Zomri, po večeroch robím pre Emefka a dokonca som aj hlavný medzinárodný koordinátor organizácie Anonymous. Mňa totižto v tomto období tak málo zamestnáva práca ministra obrany, že si hľadám brigády po večeroch,“ okomentoval s humorom túto informáciu Naď. Zdroj: facebook/jaro naď - minister obrany SR
Plus JEDEN DEŇ Z domova 20.7. 2022 21:17

Minister Naď sa vyjadril JASNE: Odmietame odstúpiť AGRESOROVI, Ukrajine budeme naďalej POMÁHAŤ

Minister obrany SR Jaroslav Naď sa dnes pripojil k online rokovaniu tzv. Kontaktnej skupiny pre podporu Ukrajiny vo formáte ministrov obrany vybraných krajín, na čele so Spojenými štátmi americkými. Predmetom rokovania bola ďalšia pomoc krajine, ktorá sa už mesiace bráni agresii Ruskej federácie.

nad pellegrini
Rozhovor Online
Plus 7 Dní Domov 12.7. 2022 9:00

Analytik: Ak by boli dôkazy o spolupráci Naďa s víťazom tendra, museli by ho odvolať

Škandalózna situácia. Krajina, kde by bol ministrom obrany človek, ktorého v minulosti sponzorovali zbrojárske firmy, čo v čase jeho vládnutia vyhrávajú tendre, by určite nebola vyspelá. Slovensko takou krajinou vyzeralo pred pár dňami byť. Všetko však utíchlo, lebo minister poprel, že by tieto informácie, boli pravdivé. Je toto ticho opodstatnené? V poriadku ro rozhodne nie je - tvrdí v rozhovore pre PLUS 7 DNÍ bezpečnostný analytik Juraj Zábojník.

Video