Ikar dostane firma napojená na J&T
Najväčšie vydavateľstvo by sa malo spojiť s kníhkupectvami Panta Rhei
Najväčšie vydavateľstvo by sa malo spojiť s kníhkupectvami Panta Rhei
Nemecký majiteľ najväčšieho slovenského knižného vydavateľstva rokuje o predaji
Možných kupcov firmy OPAP nemohli prešetriť, či nie sú zapletení do kriminálnych aktivít či prania špinavých peňazí
Protimonopolný úrad v tom, že podnikatelia, ktorí kontrolujú predajne Terno a Moja Samoška, získajú aj obchody Albert a Hypernova, problém nevidí
Fortischem blízky Máriovi Hoffmannovi a J&T chystá v areáli NCHZ po skromných rokoch prvú zasadnú investíciu
Podnikatelia, ako sú v J&T, podľa Igora Rattaja s vládou musia hovoriť a majú aj vplyv. Ale do toho, kto bude minister, „si nedá kafrať žiadna vláda“
Štátne zásoby ropy prešli do agentúry, ktorej zakladateľmi sú aj súkromné firmy
Český finančník a slovenská skupina by za zhruba 1,1 miliardy eur ovládli holding nedlho potom, ako vstúpil do skupiny SPP a kúpil podiel v SSE
Zákazku získala v tendri, ktorý vyzeral, ako by ho dopravný podnik „našil“ na jedného výrobcu
Vyplýva to z prieskumu agentúry Polis Slovakia
Peniaze vlastníka Istrokapitalu pomôžu skupine expandovať
Finančníci blízki skupine J&T spojili siete Terno a Moja Samoška a usilujú sa o predajne Hypernova a Albert
Názor | Finančníkom blízkym skupine J&T zachutil maloobchod s potravinami a spotrebným tovarom
Finančná skupina v najbližších dňoch získa v banke 88,055 percenta akcií
Podiely v Terne a sieti Moja samoška sa konsolidujú pod jednu firmu
Čína stále márne hasí požiar na realitnom trhu. Pekingu dochádzajú nástroje, ako oživiť kedysi najväčší motor ekonomiky
Ľavicový kandidát na starostu New Yorku žije v ilúzii, že miliardári sú znakom chorého systému. Pravda je však úplne inde – a je oveľa priaznivejšia pre všetkých
Šéfka Európskej komisie Ursula von der Leyenová vo štvrtok uviedla, že Brusel sa snaží o rámcovú dohodu
Trend je dôkazom toho, že investori sú ochotní zaplatiť viac za expozície, ktoré sú v ich očiach pre portfóliá skutočne prínosné