Strana SaS odmietla Matovičovu ponuku. Bude hlasovať za vyslovenie nedôvery vláde
SaS tvrdí, že podmienky boli opäť podané tak, aby boli pre stranu neprijateľné
SaS tvrdí, že podmienky boli opäť podané tak, aby boli pre stranu neprijateľné
Podľa Alojza Hlinu by sa prijatím ponuky, a zároveň aj rozpočtu v predloženej podobe, zo štátnych peňazí zaplatili miliardy eur na Matovičovu kampaň
Poslanec za OĽaNO György Gyimesi tvrdí, že liberáli v OĽaNO vrážajú nôž do chrbta nielen vláde, ale aj všetkým voličom
Exposlanec za SaS Miroslav Žiak je presvedčený, že ak by minister financií s návrhom prišiel na konci leta, vláda by mohla pokojne pokračovať a reálne pomáhať ľuďom
Poslanec Juraj Šeliga vyzval liberálov, aby neopakovali rovnaké chyby a ponuku Igora Matoviča prijali
SaS sa k ponuke Igora Matoviča vyjadrí až po stretnutí s predsedom vlády
Ponuka Igora Matoviča bude platiť za podmienok, že SaS stiahne návrh na vyslovenie nedôvery vláde a podporí návrh štátneho rozpočtu v predloženej podobe
Od rozhodnutia Ústavného súdu SR bude závisieť, či referendum, ktoré prezidentka Zuzana Čaputová vypíše, bude mať jednu alebo dve otázky
Zakrátko prijme Karol III. nového lídra Konzervatívnej strany Rishiho Sunaka, aby ho poveril zostavením vlády
Rumunský minister obrany sa rozhodol odísť, aby nedošlo k narušeniu rozhodovacích procesov nevyhnutných pre optimálne fungovanie rumunskej armády a ministerstva obrany
Pripustil, že vládnutie v rozpočtovom provizóriu by bolo náročné, no vie si predstaviť zvládnutie aj takejto situácie
Ja som si vedomý ústavných možností, ktoré mám, ale tak ako som povedal – môj cieľ je dovládnuť do riadnych volieb a implementovať všetky reformy, ktoré sme v parlamente schválili, vysvetlil
Budúcnosť ľavicovej strany visí na gumičke po sérii odchodov zapríčinených jej bývalou líderkou, ktorá nazvala Scholzovu koalíciou tou najhlúpejšou vládou v Európe
Najväčším klubom naďalej ostáva OĽANO so 47 poslancami, po ňom Smer-SD s 27 členmi, Sme rodina má aktuálne 20 členov klubu
Anderssonová požiada predsedu parlamentu o uvoľnenie z funkcie premiérky vo štvrtok. Ako prvá žena viedla švédsku vládu len od novembra minulého roka
V rámci výstavby získa región 19 mostných objektov
Tankovanie v Česku by malo byť najvýhodnejšie spomedzi susedných štátov
Tržby sa prepadli vo väčšine maloobchodných zložiek
Fiškálna opatrnosť sa vytratila z agendy. Výsledkom je globálny dlh, ktorý atakuje povojnové rekordy