Druhá séria Čo ja viem sa skončila. Fungovala lepšie ako vlani
Interaktívny kvíz sledovalo tento rok v priemere o takmer 50-tisíc divákov viac
Interaktívny kvíz sledovalo tento rok v priemere o takmer 50-tisíc divákov viac
V sobotu mala s filmom tesne navrch Joj, v nedeľu zvíťazila v prime-time Markíza
Vyvrcholenie futbalovej súťaže bolo sledovanejšie ako vlani
Najsledovanejšou reláciou Joj v 12 – 54 bola v sobotu aj nedeľu predpoveď počasia
Televízia sa divákom ospravedlnila za chybne vyhodnotenú otázku dodatočne na Facebooku
Vyvrcholenie svetového šampionátu bolo na čele ratingového rebríčka v sobotu i nedeľu
Piatkový galavečer Miss Slovensko 2015 dosiahol podobné čísla sledovanosti ako vlani
Jednotka bola v 12+ lídrom trhu s debatou Fica a Figeľa, Dvojke priniesol výrazný nadpriemer sobotný hokej
V 12+ bola Jednotka s interaktívnym kvízom trhovou dvojkou. Pozrite si celú sledovanosť počas Veľkej noci
Interaktívnu súťažnú šou Talpy vráti RTVS od 6. apríla
Kvíz Čo ja viem na Jednotke si udržal rovnaký počet divákov ako pri premiére
Markíza v nedeľu opätovne prevýšila X Factor, odvysielala dosiaľ najsledovanejší film roka
Televízia ukázala aj mobilnú aplikáciu, pomocou ktorej sa môžu do relácie Čo ja viem?! interaktívne zapojiť diváci
Nový zábavný program RTVS bude mať premiéru hneď v prvý aprílový piatok
V krátkych videách vystupuje okrem moderátorky aj spevák Peter Cmorik, interaktívny kvíz pôjde do vysielania od apríla
Keď sa Jakub a Dávid stretli po rokoch v Kodani, netušili, že ich spoločná vášeň pre fermentáciu a chuť zmení trh s prémiovými nápojmi. Z ich spolupráce vznikol Eliksir – prémiová kombucha, ktorá má ambíciu zmeniť spôsob, akým firmy pristupujú k starostlivosti o zamestnancov.
Spojenci v NATO sa vlani zaviazali, že budú na obranu vyčleňovať dve percentá svojho HDP
Donald Trump síce vo voľbách vyhral s agendou proti radikálnej ľavici, no jeho administratíva prijíma politiky, ktoré sú vlastné progresívnym demokratom
Istanbul mal byť dejiskom dialógu, realita však naznačuje opatrnosť oboch strán