V kauze zmieru s Andrejom Babišom nie je žiadna politická dohoda, potvrdil Matúš Šutaj Eštok
Ministerstvo vnútra oznámilo, že s Andrejom Babišom v spore o ochranu osobnosti týkajúcom sa neoprávnenej evidencie vo zväzkoch bývalej ŠtB uzavrelo zmier
Ministerstvo vnútra oznámilo, že s Andrejom Babišom v spore o ochranu osobnosti týkajúcom sa neoprávnenej evidencie vo zväzkoch bývalej ŠtB uzavrelo zmier
Dvanásť rokov ma to zásadne poškodzovalo, zneužívali to moji politickí súperi a urážali ma. Ospravedlnenie neočakávam, na to nebudú mať odvahu, uviedol Andrej Babiš
Ústavný súd sa vyjadrí k vzťahu sudcu a novinára.
Druhé kolo senátnych volieb prinieslo hnutiu ANO historický zisk ôsmich kresiel a potvrdilo jeho rastúci vplyv
Líder Pirátov Ivan Bartoš reagoval na nečakaný návrh českého premiéra Petra Fialu odvolať ho z postu ministra pre miestny rozvoj a vicepremiéra pre digitalizáciu
Petr Fiala ešte v sobotu výsledky komentoval slovami, že ich nemôže považovať za úspech, ale ani za úplný neúspech
Účasť v senátnych voľbách dosiahla v prvom kole približne 30,5 percenta
Krajské voľby sa konali v piatok a v sobotu v 13 českých krajoch s výnimkou Prahy
Koalícia SPOLU znižuje deficit verejných financií rýchlejšie ako väčšina ostatných krajín
Spor sa týkal debaty o zdieľanej ekonomike pred voľbami do Poslaneckej snemovne
Spolok Babiša s Orbánom nikoho neprekvapil. Ale spojenectvo s proruskou a v minulých rokoch aj silne protičeskou FPÖ šokovalo
Doterajšie či nové frakcie v europarlamente musia svoj názov a zloženie oznámiť do 15. júla
Na založenie novej frakcie v EP je je potrebných minimálne 23 poslancov, ktorí boli zvolení v siedmich štátoch. Podľa servera Seznam Zprávy Babiš oslovil aj stranu Smer-SD
Hnutie ANO si zvolilo populistickú cestu, reagovala na zrušenie členstva šéfka frakcie Renew Europe
Hnutie ANO ovládlo české eurovoľby so ziskom 26,14 percenta hlasov. Záujem voličov bol najvyšší v histórii, keď účasť prekročila 36 percent
Ruské napodobeniny globálnych značiek sa boja konkurencie. Chcú zablokovať návrat západných firiem do Ruska
Šéf Bieleho domu už skôr vyhlásil, že s Teheránom „stratil trpezlivosť“
Paneurópsky index STOXX Europe 600 klesá už tri dni
Inflácia má dno za sebou, v čase rastu zostal ochromený štatistický úrad