
Vedci už dokážu z krvi a moču zistiť, koľko hranolčekov a nezdravej pizze sme zjedli
Nový výskum prináša prelomový nástroj na odhalenie konzumácie ultraspracovaných potravín pomocou biologických markerov
Nový výskum prináša prelomový nástroj na odhalenie konzumácie ultraspracovaných potravín pomocou biologických markerov
Zdravé stravovanie môže byť jednoduché, pestré a najmä udržateľné bez neustáleho tlaku na dokonalosť
Viac svalov, menej tuku, stabilná váha – a to všetko cez jeden každodenný návyk. V hlavnej úlohe: bielkoviny
Pre slovenských pekárov môže byť veľmi zložité udržať súčasnú cenovú úroveň bez zásadného vplyvu na hospodárenie
Ramit Sethi vybral z rodinných rozpočtov najväčšiu položku, kde je možné ušetriť a presmerovať peniaze na niečo dôležitejšie
Problémom nezdravých potravín je vysoký obsah cukru a soli a málo živín, odborníci ponúkajú lepšie alternatívy
Slovenské výrobky v obchodoch vyhľadáva najmä staršia generácia
Napriek počiatočnému skepticizmu sa v priebehu 70. a 80. rokov stredomorská diéta postupne premenila na globálny fenomén
Darshana Shaha priviedla k štúdiu dlhovekosti rodinná anamnéza cukrovky
Rastlinné oleje zlacneli o vyše päť percent, v medziročnom porovnaní ale vykazujú takmer štvrtinový cenový rast
V top desiatke absentuje napríklad India či Vietnam. Ako obstálo Slovensko?
Spotrebiteľ je čoraz častejšie vystavený zvýšenému riziku, že nakupuje tovar vyrobený pri nižších výrobných a hygienických štandardoch
Pravidlo 50/30/20 poskytuje základný rámec na rozdelenie príjmov medzi potreby, túžby a úspory
Odborári varujú, že alarmujúce štatistiky sú dôsledkom „14 rokov stagnácie pod vedením konzervatívcov“
K poklesu priemernej vlaňajšej hodnoty indexu potravín prispelo najmä zníženie cien obilnín a cukru