Najvyšší počet ocenení spomedzi kategórií si právom odniesla reštaurácia UFO watch.taste.groove, na samom vrchu pylóna Mosta SNP v Bratislave vo výške 85 m. Odborní hodnotitelia bedekra Gurmán na Slovensku označili za Kuchára roka šéfkuchára Jozefa Masaroviča, ktorý už niekoľko rokov pôsobí ako executive chef v reštaurácii UFO. Pod jeho vedením získala reštaurácia tiež 2 jedinečné tituly - Najlepšia prémiová reštaurácia roka a najočakávanejšie, najvyššie ocenenie 3 vidličky, ktoré sú slovenským ekvivalentom Michelinských hviezd. Jozef Masarovič však za úspechom ocenení vidí hlavne tímovú prácu a uvedomuje si, že dokonalú harmóniu tvoria všetci ľudia v tíme, od kuchárov, cez čašníkov, recepčné až po managerov, bez ktorých by ocenenie nebolo kompletné. Zažiť symbiózu exkluzívneho jedla, magickej atmosféry vo výške 85 m nad Dunajom a prvotriedneho servisu však môže každý.

Ilustračné foto.
Zdroj: UFO watch.taste.groove
Ilustračné foto.

V súčasnom menu totiž okrem À la carte lístka nájdete aj prémiovú obedovú Degustation de Dejeuner, ktorú tvorí 3 chodové menu v sume 25 € s podpisom ázijsko-mediteránskej kuchyne podávané od pondelka do piatka. Aj napriek súčasným opatreniam však UFO tím nezaháľa a už teraz sa teší na všetkých hostí, ktorých po opätovnom otvorení reštaurácií v Najlepšej prémiovej reštaurácii nad Dunajom privíta.

Ilustračné foto.
Zdroj: UFO watch.taste.groove
Ilustračné foto.