Mladá podnikateľka má výrobňu v Bratislave, zákusky dodáva do známych mestských kaviarní a torty, ktoré vyzerajú ako umelecké sochárske diela pečie na objednávku posledný rok častejšie, ako pred koronou. „Je to paradox, že tento aj minulý rok sa mi aj napriek zrušeným svadbám a oslavám, ktoré pokrývali najväčšiu časť mojej výroby, darí lepšie," hovorí Juliana Lelkešová, ktorá tvorí pod značkou Le Sucré. 

Začínala s francúzskymi zákuskami. Neuspela. Slováci boli zvyknutí na klasiku - punčový rez. Dnes sa už kreatívne posunula inam a zákazníci sa na cenu nesťažujú. Pred siedmymi rokmi to ešte bolo bežné. Dnes sa skôr sťažuje ona, keď zistí, že zákusok v niektorj z cukrární stojí euro. „Určite to považujem za podozrivé," konštatuje.

V rozhovore prezradí, prečo. 

Juliana Lelkešová
Vyštudovala marketing a mesmediálnu komunikáciu. Popri tom začala piecť. Spočiatku ako hobby, dnes je už cukrárkou na plný úväzok. Pracuje pod značkou Le Sucré.